Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij u thuis, brengen we al uw wensen in beeld, zodat deze optimaal in de film kunnen worden verwerkt. Omdat alles vooraf is doorgesproken hoeven we u op de trouwdag maar weinig lastig te vallen en blijft u het stralende middelpunt van de dag. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u tevens aangeven hoe lang en wanneer er geflimd moet worden, voorbeeld een dagdeel of de gehele dag.

 

Goed gereedschap is het halve werk

We filmen met een compacte Panasonic camera van superkwaliteit.De kleine afmetingen van de camera stellen ons in staat ons werk bijna onopgemerkt te doen, waardoor er spontane opnamen ontstaan De camera beschikt over een 3 mos sensor, die in staat is beelden in 1080p resolutie te maken. Ook opnamen bij sfeerlicht leveren – zonder extra lamp – een goed resultaat op.

 

Wat kunt u verwachten?

Iedere film wordt door ons vakkundig gemonteerd. Daarbij wordt o.a. gebruik gemaakt van overgangen en frames met foto’s als afwisseling, zodat uiteindelijk een film ontstaat met een rustig en vloeiend verloop. De achtergrondmuziek wordt in overleg met het bruidspaar toegevoegd, zodat u ook hierin uw eigen voorkeuren en wensen terug zult vinden. Uiteindelijk is uw trouwdag de belangrijkste dag uit uw leven. Het vastleggen van de hoogtepunten van deze dag geeft uw de mogelijkheid om samen of met familie en kennissen na te genieten.